Rumcajsz LE rendezésében
Nagy Zombi Vadászat
Nagy Zombi Vadászat avagy "az eszedért szeretlek drágám"

Az USA Kormánya már a '90-es években készíttetett vészforgatókönyvet egy világméretű zombi járvány kitörésére. Azóta már több kisebb országban is készültek zombi-apokalipszis tanulmányok és konkrét intézkedési tervek. Természetesen kezeljük kellő komolysággal ezeket az információkat, de arra mindenesetre elérkezettnek látjuk az időt, hogy megrendezzük a zombi lövészetet.

A lövésztalálkozó időpontja: 2022.08.06. Szombat

Helyszín: Derecskei Városi Lőtér.
Nevezési Díj: 4000 Ft/fő
Kezdés 10:00-kor.

Versenyszámok: 4 zombis sziluett célt kell "leküzdeni". Kettőt puskával, 50 m-en (sima csövű puska 25 m), és kettőt marokfegyverrel 25 m-en. Bármilyen elöltöltős vagy szerelt lőszeres puska, pisztoly vagy revolver használható nincs megkötés. A fegyvereknek rendelkezniük kell érvényes műszaki kártyával. Az egyes célokra 10 lövést kell leadni 20 perc alatt. A lövészet lőállásból történik, szabad kezes tartással, marokfegyvernél a kétkezes fogás megengedett. Az egyes célokon a jelölt területek találatáért 10 pont jár. Jelölt területen kívüli találat 0 pont. Azokon a célokon ahol van büntető terület, azok eltalálásáért 5 pont levonás jár. A jelölt terület találata akkor érvényes, ha a találat a körvonalon belül szakít, azaz az érintő nem számít találatnak. Az első három helyezett díjazásra kerül, a szerelt lőszeres és az elöltöltős fegyverek külön kerülnek értékelésre.
Akinek marad energiája, annak ebéd után egy kis westernes fémcél borogatás van tervezve, revolverrel (mert szeretjük). A lövésztalálkozón való részvétel feltétele a lőfegyver jogszerű birtoklása. A lövészet során látás és hallásvédő viselése kötelező. A lőtér területén a vonatkozó biztonsági rendszabályok betartása kötelező. Szeretettel várunk minden résztvevőt és érdeklődőt.

RUMCAJSZ LE - Babits László, 30/88-39-270